Hajtómű

A Watt Drive cég hajtóművei és hajtóműves motorjainak teljes termékpalettája

A Watt Drive ausztriai hajtóműgyártó cég széles skálában kínálja hajtóműveit az ipar minden területére. A hajtóműves motorokat a világ minden táján értékesítik, minden ügyfél számára nagy megelégedéssel. A magyarországi kínálatban az összes általuk gyártott hajtómű és hajtóműves villanymotor megtalálható. Mivel a hajtómű gyár csak 300 km távolságra fekszik Budapesttől ezért a rövid szállítási határidő és a gyors reagáló képesség egyik kiemelkedő tulajdonsága a magyar képviseletnek. Mivel a hajtóművek nagy része saját műhelyünkben kerül végső összeszerelésre, így a rugalmasság és precizitás is garantált a gyors szállítási határidő mellé. A hajtóművekből, villanymotorokból és frekvenciaváltókból álló termékpaletta komplex megoldások nyújtására is lehetőséget ad a hajtástechnikai alkalmazások területén. A Watt Drive cége innovatív, folyamatosan fejlesztés alatt álló termékei garanciát adnak az önök által használt hajtásláncok legkorszerűbb fejlesztéseire.

Hajtóművek

Hajtómű típusaink:

Homlokkerekes hajtóműves villanymotor Homlokkerekes (egyenes kihajtású) hajtóműves motorok

watt-drive-csiga-homlokkerekes-hajtómű Csigahajtóműves motorok (csiga-homlokkerekes hajtómű)

watt-drive-felfűzhető-hajtómű Lapos hajtóműves motorok

watt-drive-kúp-homlokkerekes-hajtómű Kúpkerekes hajtóműves motor

watt-drive-párhuzamos-hajtómű Párhuzamos kihajtású hajtóműves motor

 

A Watt Drive cég által gyártott hajtóműves villanymotorjai, jó minőségű világszínvonalú termékek,  mely számos gépgyártó elismerését már kivívta magának. A partnerei között köszönthetünk sok neves világpiaci céget mint, Coca-Cola, Nestlé, Haas, Parmalat, Bayer, Rauch stb. Hajtóműveikben tükröződik a megbízhatóság és a tartósság egyaránt. A hajtóművek főbb azonos tulajdonságai:

– Megbízható robusztus kialakítás
– Dupla kamrás szimmering a kihajtótengelyeknél
– Speciális fogazatú fogaskerekek a nagyobb nyomaték átviteléhez
– Kisméretű hajtásházak a szűk helyekre történő beépítéséhez
– Rengeteg opcionális kiegészítő, mind a hajtóműhöz és a villanymotorhoz
– EUSAS rendszerű villanymotorok a világ összes feszültség/frekvencia használatra
– 100Hz-es technológia a fordulatszám szabályozható frekvenciaváltós hajtásokhoz

A hajtóművek persze nem fix fordulattal foroghatnak, hanem frekvenciaváltós hajtáselektronikáink segítségével tetszőleges fordulaton is használhatóak. Több típusú frekvenciaváltó áll rendelkezésünkre, kezdve az egyszerű fordulatszám szabályzástól a bonyolult zárt hurkú pozicionálós feladtok megvalósításáig.

Aki a Watt Drive-ot választja, az a minőséget akarja!