Új Cat4CAD tervezői program

Megjelent az új Cat4CAD méretező és tervezői program a Watt Drive hajtóműihez, villanymotorjaihoz és frekvenciaváltóihoz.

2009 április 11. – A Watt Drive büszkén mutatja be önöknek a legújabb változatú Cat4CAD programját, mely egy mérföldnyi lépést jelent a hajtóművek, villanymotorok és frekvenciaváltók kiválasztásában és betervezésében. Az új program természetesen mint a régi verziók is magyar nyelven is használhatóak, kiküszöbölve az idegen nyelvi problémákból történő félreértéseket. Az új program segítségével a hajtómű és villanymotor kiválasztás rendkívüli módon leegyszerűsödik és a rajzok azonnal 2D/3D programokba importálhatóak.A cat4CAD már több, mint 20 féle 3D-s fájl formátumot támogat,így lehetővé válik szinte bármilyen tervező programba való beimportálás.

A hajtómű, villanymotor és frekvenciaváltó kiválasztó részben egy logikusan felépített varázsló segítségével pillanatok alatt kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő hajtóművet, melyről azonnal komplett adatlapot is nyomtathatunk a további munkáinkhoz. Mellesleg a Watt Drive cég magyarországi képviselete szívesen ad önnek kedvező árat a kiválasztott termékekre.

De ezzel még koránt sincs vége a új program eszköztárának…..


 A cat4CAD az alábbi címen érhető el: http://www.cat4cad.com/

Comments are closed.